Tiny House Verhuren

Een ervaren recreatie ondernemer of een particulier die zijn droom wil vervullen? Een Tiny House is het ideale middel om extra inkomsten te generen. Voor de aanschaf voor een Tiny House is minder geld nodig dan voor een reguliere recreatiewoning, maar de inkomsten zijn gelijk of zelfs hoger. Wij helpen u op weg!

 

WAAROM EEN TINY HOUSE VERHUREN?

null

HOOG RENDEMENT

Een Tiny House heeft een lage aanschafprijs, lage onderhoudskosten en is het gehele jaar tegen aantrekkelijke prijzen te verhuren. Dit vertaalt zich in een hoger rendement dan met een reguliere recreatiewoning mogelijk is.

null

UNIEKE KLANTERVARING

 Een Tiny House trekt de aandacht en het is een unieke ervaring om er in te kunnen verblijven. Gasten zijn bereid daar extra voor te betalen en zullen hun ervaring delen op social-media.

null

GLAMPING IS DE TOEKOMST

Sinds een aantal jaar gaan wij glamorous op vakantie. Telkens minder vakantiegangers willen creperen op de camping.  Deze trend zal de aankomende jaren doorzetten. Met een Tiny House speelt u in op deze trend.

null

DUURZAME INVESTERING

Een Tiny House is duurzaam als men kijkt naar de levensduur maar ook als het gaat om het milieu. Een duurzame recreatieondernemer kunnen wij een compleet zelfvoorzienende Tiny House leveren!

EEN SLIMME INVESTERING

Tiny Houses zijn prachtig. Maar als u een investering doet wilt u uiteindelijk ook wel weten wat er voor terug kunt krijgen. Wij helpen u op weg en geven een indicatie van de mogelijke opbrengsten.

BEKIJK ONZE TINY HOUSES

GESCHIKT OM TE VERHUREN

HEEFT U VRAGEN?

Neem gerust contact op bij vragen of als u interesse heeft in onze Tiny Houses.

EMAIL

info@tinyhousegroenehart.nl

TELEFOON

(+31) 0657036402